Wie ben ik

DigitalQuality Webdesign en Automatisering facts:

  • Opgericht: juni 2004 te Beilen
  • Eigenaar: Mark van der Straten
  • Ervaring: Ruim 15 jaar ervaring op internet en automatiseringsgebied
  • Sinds 2009 gevestigd te Hoogeveen

Mark van der Straten

Ik ben Mark van der Straten. Al ruim 15 jaar zeer geïnteresseerd in alles wat met websites, webshops en webapplicaties te maken heeft. Na mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica aan Hogeschool Windesheim in Zwolle heb ik gewerkt bij diverse bedrijven; uiteenlopend van E-learningbedrijf, Marketing Automation software leverancier tot een Allround Internetbureau. Sinds december 2017 ben ik werkzaam als Technisch Consultant Informatisering bij de Gemeente Midden-Drenthe.

Van mijn grote hobby heb ik in 2004 mijn ‘ beroep’ gemaakt door mijn eigen bedrijf DigitalQuality op te richten. Destijds naast mijn opleiding en nu naast mijn vaste baan.

Mark van der Straten

Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken?

Kan ik u helpen?

Meer informatie of gewoon eens brainstormen?

Meer informatie of gewoon eens brainstormen?