WordPress Websites

U bent hier beland omdat u op zoek bent naar een webdesigner die ervaring heeft met het ontwerpen van websites in WordPress.
Stop met zoeken, u hebt een passende partner gevonden voor WordPress webdesign. Lees hieronder wat ik allemaal voor u kan doen met WordPress webdesign.

WordPress: een logische keuze

Vanuit mijn visie voor open source, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid realiseer ik vrijwel alle sites die ik bouw in WordPress. Dit populaire CMS (content management system) biedt de mogelijkheid en flexibiliteit om zowel kleine als grote sites te realiseren. Daarnaast leent WordPress zich uitstekend voor het implementeren van vrijwel elk mogelijk webdesign. Op ieder gewenst moment kan een pagina aangepast worden, waardoor ik de website ook altijd voor u up-to-date kan houden.

Ervaring en besparing

Door mijn ruime ervaring met webdesign voor WordPress ben ik in staat om al tijdens het ontwerpproces veel tijd te besparen. Tijdens onze samenwerking houden we al bij het ontwerpen rekening met de mogelijkheden – maar soms ook beperkingen – die WordPress heeft. Zo krijgt u een onderscheidende website die ook nog eens gemakkelijk bij te houden is.

Aandacht, kwaliteit en duurzaamheid

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites vinden we het belangrijk om voor slimme oplossingen te gaan. We vinden immers het wiel niet uit als dat niet nodig is en besteden wel extra tijd en aandacht aan:

  • Heldere codes: zo kan elke programmeur, browser of zoekmachine onze sites gemakkelijk begrijpen.
  • Ontwerpen op basis van conventies: gebruiksgemak vinden we erg belangrijk. We maken sites die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar die de gebruiker ook brengen waar hij/zij wil zijn.
  • Uw klant, want die is het belangrijkst: we ontwerpen de site voor de bezoeker en hebben daarom een sterke visie voor uw website.
  • Zoekmachines: hoe mooi uw site ook is, voor vrijwel elk bedrijf is het belangrijk om goed gevonden te worden. Zelfs in een webdesign kunnen we daar al goed rekening mee houden. Daarom leveren we SEO (Search Engine Optimization) teksten op maat.
  • U. Als klant staat u centraal. Het enige wat ik van u vraag is mij te vertrouwen en mij een eerlijke prijs te betalen.