Webwinkel op maat

Naast een eenvoudige webwinkel kan DigitalQuality ook een webshop op maat voor u ontwikkelen. Dit kan een webshop zijn met een specifiek offerteformulier of rekenmodule maar kan ook een webshop zijn waarin uw klanten zelf een product kunnen ontwerpen of samenstellen. Steeds meer producten kunnen worden gepersonaliseerd. Uw webshop moet echter wel zo zijn ontworpen dat personalisatie mogelijk is. Met de meeste standaard webshops of CMS-systemen is het niet mogelijk om persoonlijke applicaties of producten in te bouwen. Ik kan voor u een webwinkel op maat ontwerpen zodat u uw webshop voor veel meer doeleinden kunt gebruiken. Met een persoonlijke webshop onderscheidt u uzelf van de vele webwinkels die tegenwoordig online te vinden zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij. Ik denk graag met u mee.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.