Websites

Ik help u graag met het realiseren van een betaalbare en visueel aantrekkelijke website. Hoe aantrekkelijker de website is voor bezoekers, hoe beter deze vindbaar wordt in zoekmachines als Google. Een website moet overzichtelijk en goed leesbaar zijn, maar het moet er tegelijkertijd ook mooi uitzien. Het komt vaak voor dat bezoekers een website binnen enkele seconden weer verlaten, omdat de website niet aanspreekt of heel vervelend in gebruik is. Ik weet waar op gelet moet worden bij het ontwerpen van een website.

Een website draait om het snel en goed kunnen informeren van uw bezoekers. Het is dus erg belangrijk dat de gewenste informatie snel gevonden kan worden en kort en bondig is beschreven. Ik zal ook handige applicaties en functies inbouwen waardoor bezoekers uw website heel eenvoudig kunnen gebruiken. Nadat de website online is gegaan, stopt mijn service niet. Ik blijf voor u klaarstaan om de website up-to-date te houden en u te helpen met eventuele problemen of vragen.

Het complete pakket

Bij het ontwerp van een website komen veel dingen kijken. De uiteindelijke website bestaat uit veel verschillende onderdelen die allemaal aandacht en de juiste kennis nodig hebben. Ik kan de complete dienstverlening voor uw website leveren. Van domeinnaamregistratie en (zakelijke) hosting, tot een mooi design, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en webteksten (in samenwerking met mijn partner TirzaSchrijft.nl). Door één bedrijf in te huren voor het ontwerpen van uw gehele website houdt u het overzichtelijk. Bovendien kan ik u een mooie prijs aanbieden voor een compleet pakket. Ik ga er graag met u voor zitten om de wensen voor uw website te bespreken en samen het juiste plan op te stellen. Vraag ook gerust naar een offerte en neem vrijblijvend contact op als u op enig moment meer zou willen weten.

Enkele mogelijke functionaliteiten

(WordPress) site
Contactformulier
Meerdere pagina’s
Visuele afbeelding sliders
Gemakkelijk onderhoud
Responsive (mobiel vriendelijk)
Zoekmachine geoptimaliseerd
Offerte modules
Webshop
URL registratie
Helpdesk/ondersteuning
E-mailmarketing
Maatwerk
Website/Applicatie koppelen
E-mail (zowel standaard e-mail als Office365 of Google Suite)

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het bouwen van websites en webapplicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ICT-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.