Webshops

Steeds meer mensen hebben de gewoonte om producten online aan te schaffen. Voor veel bedrijven is een webshop dan ook een belangrijke investering. Denkt u er ook over om producten online te gaan verkopen? Dan is het bouwen van een webshop een ideale mogelijkheid om hiermee te starten. Op basis van uw bedrijf en de producten die u verkoopt bouw ik voor u een webshop op maat.

Naast het opleveren van uw webshop levert DigitalQuality ook alle diensten die met uw webwinkel te maken hebben. Hier kunt u veer voordeel uit halen, omdat ik één aanspreekpunt vorm voor al uw online marketing activiteiten. Zowel linkbuilding, zoekmachine marketing, SEA, analytics en social media zal ik dan voor u regelen.

Toch heeft u bij mij nog steeds het gevoel dat u zelf beslist over uw webwinkel. Het belangrijkste is dat uw webshop geheel naar uw zin is en dat u zelf de controle erover heeft. Ik bouw voor u een complete webshop met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (WooCommerce of OpenCart), waarbij u te allen tijde zelf wijzigingen kunt doorvoeren. Als zelfstandige ondernemer behoudt u hierdoor ook uw zelfstandigheid. Daarnaast wordt uw webshop goed SEO technisch ingericht, wat de basis vormt voor iedere succesvolle webshop.

Met het online beheersysteem kunt u zelf eenvoudig producten en categorieën aanpassen of toevoegen in uw webshop. Ook kunt u aanbiedingen of opruimingen toevoegen, orders inzien en statussen bijwerken. Daarnaast is het mogelijk om middels een koppeling met uw boekhoudsysteem of leverancier automatisch producten en voorraden in te laten lezen of uw orders te laten overzetten naar uw boekhoudpakket.

Verkoopt u 45 verschillende producten, dan is een andere oplossing nodig dan wanneer u 45.000 producten verkoopt. Iedere webshop heeft weer een heel andere benadering nodig. Natuurlijk vraagt een website met één specifieke doelgroep een andere oplossing dan een website met zeer diverse doelgroepen. Ik denk graag met u mee om samen tot een goede en succesvolle oplossing te komen.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van webshops en websites, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ICT-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.