Webdesign

Bent u op zoek naar een webdesign bedrijf die samen met u een website ontwikkeld? DigitalQuality webdesign in Hoogeveen heeft jaren ervaring in het bouwen en onderhouden van websites voor bijvoorbeeld particulieren, verenigingen, bedrijven en goede doelen.

Afhankelijk van uw wensen kan ik al een website voor u ontwikkelen vanaf € 200,-

Wilt u een puur informatieve website of juist een website met een portfolio met bijvoorbeeld uw eigen foto’s, schilderijen of kunstwerken? Of wilt u deze ook kunnen verkopen op uw website?
Ik denk graag met u mee!

Enkele mogelijkheden

Portfolio

Met een portfolio op uw website kunt u foto’s en video’s weergeven.

Webshop

Verkoopt u producten of diensten? Met een webshop kunt u deze ook via internet aanbieden. Betaling is mogelijk via bijvoorbeeld iDeal, Paypal, creditcard, bitcoin etc.

Donatiemogelijkheid

Zet u zich in voor een goed doel? Met een donatiemogelijkheid kunnen bezoekers eenvoudig via uw website een donatie doen middels bijvoorbeeld iDeal of Paypal.

Inschrijfmodule

Organiseert u evenementen of geeft u cursussen? Met een inschrijfmodule kunt u via uw website de mogelijkheid bieden om je in te schrijven.

Agenda- / afsprakenmodule

Werkt u op afspraak? Met een afsprakenmodule kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om via uw website een afspraak in te plannen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kapsalons, adviesgesprekken etc.

Configurator

Met een configurator kunnen bezoekers op uw website zelf uw product of dienst samenstellen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kozijnen, computers, auto’s, woninginrichting, woningstoffering enz.

Leverancierskoppeling

Verkoopt u producten van een leverancier waarbij de voorraad inzichtelijk is? Met een leverancierskoppeling kan dan automatisch het assortiment en de voorraad op uw website worden weergegeven. Voor auto-, motor- of camperbedrijven heb ik bijvoorbeeld een koppeling ontwikkeld met Hexon/Autodata en het RDW. Kijk hier voor meer informatie.

Dropshipment

Verkoopt u producten van een leverancier die dropshipment aanbiedt? Met een dropshipment koppeling worden automatisch de producten en de voorraad op uw site weergegeven en worden geplaatste orders op uw site automatisch doorgezet naar uw leverancier die deze zal inpakken en versturen.

Intern platform / Intranet

Bent u op zoek naar een beveiligde omgeving waar uw medewerkers / vrijwilligers informatie of bestanden kunnen uitwisselen? Met een intranet kunt u een beveiligde omgeving aanbieden waar kan worden gediscussieerd, een wiki kan worden bijgehouden of waar bijvoorbeeld een smoelenboek wordt weergegeven.

Vacaturebank en/of sollicitatiemodule

Wilt u op een overzichtelijke wijze uw vacatures op uw website aanbieden en bezoekers de mogelijkheid bieden eenvoudig te solliciteren op deze vacatures dan is een vacaturebank een goede uitbreiding op uw website.

Social media koppeling

Wilt u uw bezoekers de mogelijkheid bieden om onderwerpen, producten of vacatures op uw website eenvoudig te delen via social media dan is een social media koppeling een goede uitbreiding.

E-learning

Geeft u opleidingen of cursussen en wilt u deze ook online aanbieden? Met een E-learningmodule heeft u een online leeromgeving waar uw cursisten zelf lessen kunnen volgen, toetsen kunnen maken, bestanden kunnen downloaden of hulp kunnen vragen.

Webapplicatie

Bent u op zoek naar een maatwerksysteem voor uw bedrijf of vereniging of gebruikt u nu een applicatie die aan vervanging toe is? Lees onze pagina over maatwerksystemen of het nabouwen van applicaties.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.