Webapplicatie Hoogeveen

DigitalQuality richt zich met name op (startende) MKB ondernemers in Drenthe. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij de bouw van uw online platform. Daarnaast kan ik u helpen bij het optimaliseren en verbeteren van al bestaande online platformen.

Werkgebied

DigitalQuality is gevestigd in Hoogeveen en mijn werkgebied strekt zich uit van de regio Coevorden, Dedemsvaart, Balkbrug en Nieuwleusen tot de regio Beilen en Assen. Mijn werkgebied is dus heel uitgebreid en ik heb ervaring met veel verschillende regio’s. Bent u op zoek naar iemand met verstand van zaken en met meer dan 13 jaar ervaring in het ondersteunen en ontwikkelen van websites, webshops, maatwerk (web)applicaties of het nabouwen van bestaande software? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag binnenkort met u in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Excel

Werkt u bij bepaalde bedrijfsprocessen met een Excelsheet en wilt u dit laten ombouwen naar een (web)applicatie? Neem dan eens een kijkje op onze maatwerkpagina’s of neem vrijblijvend contact met mij op. Overschakelen van Excelsheets naar een geautomatiseerde (web)applicatie kan veel voordelen met zich meebrengen. U werkt efficiënter, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere zaken en dus meer omzet zult maken. Bovendien is een (web)applicatie veel correcter dan sheets, waardoor u vervelende en kostbare fouten kunt voorkomen. Veel processen kunnen geautomatiseerd worden met een applicatie waardoor u zelf veel minder werk zult hebben. Hoewel Excel handige software kan zijn, weet ik uit ervaring dat (web)applicaties bedrijven een stuk meer te bieden hebben. Doordat ik de applicatie helemaal zelf kan bouwen, kan ik hem precies op maat maken voor uw bedrijf.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.