Webapplicatie Dwingeloo

DigitalQuality richt zich met name op (startende) MKB ondernemers in Drenthe. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij de bouw van uw online platform. Daarnaast kan ik u helpen bij het optimaliseren en verbeteren van het ontwerp en de functionaliteiten als de website eenmaal online is. Nadat het eerste product geleverd is kunt u dus op mij blijven rekenen voor advies en het up-to-date houden van het online platform.

Werkgebied

DigitalQuality is gevestigd in Hoogeveen, maar ik ben ook actief in de regio Dwingeloo, Ruinen en Diever. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het Dwingelderveld of in een van de gezellige dorpen daar in de omgeving. Ik ken dit gebied dan ook goed en voorzien ook hier klanten graag van mijn diensten en service.

Online oplossingen

Ik denk graag met u mee bij het opzetten en bedenken van online oplossingen, waarbij ik zonder problemen responsive websites, webshops en koppelingen met uw voorraad- of kassasysteem op maat kan ontwikkelen en inzetten.
Naast de ontwikkeling van websites en webshops help ik u ook graag bij het implementeren van een intranet- of CRM systeem of ontwikkel ik samen met u een systeem op maat. Of dit nu een volledig nieuwe oplossing is of een nieuwe versie van een bestaande applicatie (applicatie nabouwen), ik heb jarenlange ervaring met beide diensten.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.