Webapplicatie Beilen en Assen

DigitalQuality richt zich met name op (startende) MKB ondernemers in Drenthe. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij de bouw van uw online platform. Daarnaast kan ik u helpen bij het optimaliseren en verbeteren van de online omgeving van uw bedrijf.

Werkgebied

DigitalQuality is gevestigd in Hoogeveen, maar ik ben ook actief in de regio Beilen (waar ik ben opgegroeid en waar DigitalQuality is ontstaan), Hooghalen en Assen. Ik denk graag met u mee bij het opzetten en bedenken van online oplossingen, waarbij ik zonder problemen responsive websites, webshops en koppelingen met uw voorraad- of kassasysteem op maat kan ontwikkelen en inzetten.
Naast het ontwerpen van websites en webshops help ik u ook graag bij het implementeren van een intranet- of CRM systeem of ontwikkel ik samen met u een systeem op maat. Ik verzorg de softwareontwikkeling naar uw wens, of dit nu een volledig nieuwe oplossing is of een nieuwe versie van een bestaande applicatie (applicatie nabouwen).

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.