Wat kost een webwinkel

De kosten van een webwinkel zijn afhankelijk van de functionaliteiten die u wilt laten inbouwen. Een basis webwinkel met alleen een aantal tekstuele pagina’s, enkele productcategorieën met producten en een contactformulier is vanzelfsprekend goedkoper dan een webshop met duizenden producten, op maat gemaakte offerteformulieren, rekenmodules of koppelingen met uw kassa- of voorraad systeem. Daarnaast hangt de prijs ook af van zaken als mogelijke betalingsmethoden, verzendmethoden en meer. Hoe geavanceerd een webwinkel moet zijn verschilt per bedrijf. Daarom bespreek ik graag samen met u wat het best past bij uw bedrijf, zodat u niet zult investeren in onnodige functies. Ik help u doelgericht investeren in uw webshop.

DigitalQuality kan u adviseren en helpen met het maken van de juiste keuzes. Start u bijvoorbeeld net een nieuw bedrijf, dan volstaat het vaak om een basis webshop te laten bouwen. Deze kan daarna, als u inkomsten genereerd, eenvoudig worden uitgebreid met extra functionaliteiten, koppelingen en rekenmodules.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.