Wat kost een website

De kosten van een website zijn afhankelijk van de functionaliteiten die u wenst. Een basis website met alleen een aantal tekstuele pagina’s en een contactformulier is vanzelfsprekend goedkoper dan een website met webshop of op maat gemaakte offerteformulieren of rekenmodules.
DigitalQuality kan u adviseren en helpen met het maken van de juiste keuzes. Start u bijvoorbeeld net een nieuw bedrijf, dan volstaat het vaak om een basis website te laten bouwen. Deze website kan daarna, als u inkomsten genereerd, eenvoudig worden uitgebreid met extra functionaliteiten. In een persoonlijk gesprek via de telefoon of onder het genot van een kopje koffie neem ik graag de financiële zaken met u door. Nadat we alles uitgebreid besproken hebben kan ik voor u een offerte opstellen, zodat u ook alles duidelijk op papier heeft. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik een goede inschatting maken van wat uw website zal gaan kosten.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.