Meer omzet uit uw website

Heeft u een website of webshop maar bent u niet tevreden over resultaten die u er uit haalt?
DigitalQuality denkt graag met u mee en samen kunnen we kijken hoe we de conversie van uw website kunnen verhogen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van Call-to-Action buttons, offerteformulieren of het optimaliseren van uw contactformulier. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden om de omzet van uw website te verhogen.

Snelheid en hosting

Daarnaast hechten zowel klanten als zoekmachines veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van uw website. Door mijn jarenlange ervaring en door het in het beheer hebben van mijn eigen servers, die geoptimaliseerd zijn voor de websites die ik bouw, help ik u graag uw website te optimaliseren.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.