Logo, Huisstijl, Website – Het complete pakket

Bent u voornemens om een bedrijf te starten of een (web)winkel te openen? DigitalQuality kan u helpen om het ‘complete plaatje’ te realiseren. Zo kan ik een logo en huisstijl voor uw bedrijf ontwerpen, visitekaartjes laten drukken, een website ontwerpen en bouwen en de website laten vullen met pakkende en zoekmachine vriendelijke teksten. Zo kunt u al deze zaken uitbesteden bij een andere partij en kunt u zelf uw kostbare tijd besteden aan het opzetten van uw nieuwe bedrijf. Om het overzicht te behouden kunt u het complete pakket door mij laten regelen. In samenwerking met bekende partners zorg ik dat ieder onderdeel van het pakket vakkundig wordt uitgevoerd en dat de onderdelen samen een compleet geheel vormen.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een adviesgesprek. Ik denk graag met u mee en help u graag bij een succesvolle start van uw nieuwe bedrijf!

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.