E-learning

DigitalQuality heeft ruime ervaring met diverse opensource en maatwerk e-learnsystemen. Wilt u uw personeel of gebruikers voorlichten over uw producten of werkwijze, of wilt u periodiek uw personeel of klanten op de hoogte brengen van nieuwe functionaliteiten of ontwikkelingen? Middels een e-learnsysteem (online leeromgeving) kunt u zelf lessen en toetsen aanbieden. Na het succesvol afronden van een toets kunt u volledig automatisch certificaten laten genereren. Lessen kunnen bestaan uit theorie, afbeeldingen, animaties of instructievideo’s zodat u op een leuke en boeiende manier uw personeel of klanten nieuwigheden kunt bijbrengen.

Advies

Bent u op zoek naar advies op het gebied van E-learning of wilt u een eigen E-learning omgeving gaan opzetten? Ik heb ruime ervaring op het gebied van E-learning voor zowel het implementeren als het (technisch) inrichten van een omgeving.

Ruime ervaring

Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik als meewerkend teamleider zelf een E-learningsysteem ontwikkeld en samen met collega’s ‘gevuld’ met uiteenlopende cursussen, toetsen en tests. Dit E-learnsysteem werd door enkele van Nederlands grootste winkelketens ingezet voor het opleiden en bijscholen van hun toekomstige en bestaande medewerkers.

Mede door de ervaringen die ik hierbij heb opgedaan heb ik voor DigitalQuality inmiddels meerdere succesvolle (maatwerk) E-learnomgevingen opgezet en ingericht voor bedrijven in zowel Nederland als daarbuiten.

Naast E-learning kan ik u ook ondersteunen bij E-coaching trajecten en heb ik ook ervaring bij het (technisch) ontwikkelen en opzetten van (maatwerk) urenregistratiesystemen en intranetomgevingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor e-learning voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij. Ik denk graag met u mee.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software/applicaties, het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ict-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.