CRM

CRM

Customer relationship management, oftewel CRM, is een Engelstalige benaming voor klantrelatiebeheer, soms ook relatiemarketing of verkoopbeheersysteem genoemd. Bron: Wikipedia

Een CRM pakket automatiseert de commerciële processen in uw organisatie. Het doel is het verbeteren van uw salesactiviteiten, accountmanagement, commerciële communicatie en de aansturing van uw verkooporganisatie. Als het goed is heeft u als bedrijf een groot aantal klanten, zakenrelaties en verkopen. Met het CRM pakket worden al deze gegevens opgeslagen, geordend en bijgehouden.
Ik help u graag bij het adviseren over een passend CRM pakket. Dit kan een maatwerkapplicatie zijn, een applicatie die ik zelf bouw en geheel op maat maak voor uw bedrijf. Het kan ook een bestaand (opensource) pakket zijn, zoals ZoHo, SugarCRM of Bitrix24. Daarnaast behoort ook een van de vele WordPress CRM-plugins tot de mogelijkheden.
.

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het bouwen van webshops, websites, intranetsystemen, CRM-systemen en het nieuw ontwikkelen van (maatwerk)software/applicaties en andere ICT-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne)workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.