Blockchain

Al enige tijd ben ik mij aan het verdiepen in BlockChain & SmartContracts en daarvoor volg ik momenteel onder andere ook een uitgebreide training. Binnen afzienbare tijd zal ik mijn eerste proef-blockchain oplossing hebben gebouwd (op basis van Ethereum). Ik ben daarom op zoek naar nuttige blockchain-toepassingen die we bij voorkeur samen kunnen ontwikkelen.
Heb jij een idee voor een traject, product of oplossing wat d.m.v. BlockChain ontwikkeld kan worden en ben je woonachtig of gevestigd in de omgeving van Hoogeveen of ergens anders in de provincie Drenthe? Neem dan gerust contact met mij op!

Waarom DigitalQuality

Ik heb ruime ervaring met het nabouwen van software en applicaties, het nieuw ontwikkelen van software en applicaties op maat en andere ICT-oplossingen. Ik doe alles in eigen beheer en weet dus precies waar ik over praat. Door mij goed te verdiepen in uw processen en (interne) workflow denk ik met u mee en kunnen we samen een goede en passende applicatie bouwen specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.